Начало За нас Обекти Документация Контакти EN  
Нова Дизайн
   
ПРОДУКТИ  
   
 
PVC настилки
Естествени настилки
Мокет
Спортни и каучукови настилки
Саморазливна шпакловка и грунд
Лепило
Тапети
Специализирани настилки
PVC стенни покрития
Ламиниран паркет с винилно покритие
ENECON - Продукти за ремонт, възстановяване и защита на всякакви видове оборудване, конструкции и машини, работещи с потоци от флуиди
ARTIGO
СМОЛИ
GRABO
СТРОИТЕЛНО РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ
ПРОТЕКТОРИ ЗА НАСТИЛКИ
   
 
 
· ЗА НАС ·
 

Основният предмет дейности са търговска дейност и интериорно строителство. Ние сме се специализирали и в двете направления и предлагаме пълна гама услуги изцяло съвпадащи с интересите на Нашите клиенти. През годините сформирахме затворен цикъл на работа - от предлагане на различни видове подови покрития, консултации при избора на най-подходящия за клиента продукт ,  доставка на материалите и продуктите, до монтаж и предаване в експлоатация на обектите. "Нова Дизайн БГ" ООД гарантира за всички свои продукти и услуги. Ние  разполагаме със съответните сертификати, одобрени от международни и български стандартизационни институции.

Нашите приоритети
• На първо място сред приоритетите ни е да демонстрираме пред нашите настоящи и бъдещи клиенти - качество,професионализъм, креативност, коректност и лоялност.
• Да установим потребностите на всеки индивидуален клиент и   да предложим най- оптималните за неговите възможности и желания решения.
• Да утвърдим взаимоотношения със все повече фирми на нашите и чуждите пазари, за да можем да засилим още повече нашата конкурентно - способност спрямо другите пазарни участници.
• Постоянна грижа за повишаване квалификацията на нашите служители в името на по-качественото обслужване.
• И не на последно място да бъдем адаптивни, гъвкави и способни да предлагаме цялостни и разнообразни решения.
Именно в стриктното спазване на нашите приоритети се крие тайната на професионалното ни отношение, умението ни да се усъвършенстваме и силата на успеха ни.

Нашите гаранции
При необходимост от извършване,на която и да е от предлаганите от нас дейности, не се колебайте дори за миг , възползвайте се от нашите услуги. Гарантираме Ви,че ще разполагате с най-надеждния, коректен и лоялен във времето за напред бизнес партньор.
Нашето послание
Доверявайки се на специалистите няма начин да сгрешите.
Доверете се на нас – ние сме истински професионалисти, които дават максималното от себе си за да задоволят всяка Ваша потребност или желание.

Нашето послание
Доверявайки се на специалистите няма начин да сгрешите.
Доверете се на нас – ние сме истински професионалисти, които дават максималното от себе си за да задоволят всяка Ваша потребност или желание.

 
Вашите въпроси към нас
 
 
АНКЕТА  
 
Каква настилка предпочитате?
 
Мокет
Балатум
Теракот
По-евтина
Каквато ми сложите
 
резултати